Takács Anita
személyi edző

 

Elérhetőségek:

Mobil: +36302905880
E-mail: anita.takacs11@gmail.com
Facebook: TAnita Fitness
Instagram: tanita_fitness
Web: tanitafitness.hu

Számomra ez nem munka, hanem hivatás, amit szívből végzek! Te hozod a vágyaidat, céljaidat, én pedig adom hozzá a szakszerű segítséget és teljeskörű támogatásomat.
Misszióm, hogy ne csak edzeni járj, mert muszáj, hanem kezdj végre örömből sportolni, hogy utána sokkal jobban érezd magad a bőrödben. Szeretném, hogy rákapj az ízére és azt mondd, hogy ez az, amit soha nem akarsz abbahagyni. Szeretném, hogy a mozgás olyan természetessé váljon az életedben, akár a levegővétel és a gyerekeidnek már automatikusan ezt az életérzést add tovább. Jómagam is 2 gyermekes anyuka vagyok, így személyes tapasztalataimmal is tudlak segíteni például a szülés utáni átalakulásban is, de bármilyen más célodban is.
Én hiszek abban, hogy képes vagy elérni az önmagad által kitűzött célt, ami a belső motivációdból fakad. A külső motivációt pedig én teszem hozzá. A kettő együtt legyőzhetetlen!
Amit biztosan megígérek már most: Amikor feladnád, nem hagyom, fogom a kezed, mert tudom, hogy azért jöttél hozzám, hogy változtass önmagadon. Ennek pedig csak egyetlen végkimenetele lehet, mégpedig az, hogy sikerül!
Egy állapotfelmérés után, annak eredményét figyelembe véve, és személyes célodnak megfelelően, átgondolt edzésterv alapján dolgozunk. Rendszeresen visszaellenőrizzük a fejlődésedet, hogy lássuk, milyen irányba haladjunk tovább a célod felé. Az edzések során a változatosságra törekszem, használunk minden gépet és eszközt, ami a teremben megtalálható.
Én készen állok! És te?

Várlak szeretettel!
„Ép testben, ép lélek!”

Végzettségeim:

– IWI sportedző testépítés-fitness szakon
– IWI jógaoktató
– IWI személyi edző
– R-Med TRX oktató
– Almásy Mozgásakadémia – Mummy Tummy Training (szülés utáni regeneráció)

Facebook