Mobil szám: 06 30 227 87 43

E-mail cím: orsolya.szedlacsek@gmail.com

Facebook oldal: www.facebook.com/fanaticbootcamp

„Mindent akkor csinálsz a legjobban, ha elkötelezettje vagy!”

Bemutatkozás:

Gyermekkorom óta végigkísérte életem a sport. A testépítéssel 17 évesen ismerkedtem meg.

2004-től 2010-ig versenyszerűen foglalkoztam a tánc számos stílusával. 2009-től kezdtem újra nagyobb hangsúlyt fektetni a testépítésre, alakformálásra. Elvégeztem a testépítő edző, majd a személyi edző szakot a Fitnesz Akadémián. Az oktatás keretein belül ismerkedtem meg és szerettem bele a Bootcamp fantasztikus világába, így nem volt kérdés, hogy szeretném másokkal is megismertetni! Emellett engem is elkapott a „fanatic jump” láz! ? Így a tréneri képzés elvégzése után ezt a fajta, trambulinon végzett csoportos órákat is szeretném népszerűsíteni a sportolni vágyók körében.

Életem szerves és nagyon fontos része a sport, az egészséges életmód, így az elkötelezettségemet képes vagyok Nektek is átadni, segíteni elérni céljaitokat. Személyi, konditermi edzéseket és Bootcamp. Teremben és szabadban egyaránt! Legyen célod akár erő-állóképesség, gyorsaság fejlesztése, akár aerob kapacitás növelése, vagy az alakformálás (izomtömeg növelése, formába hozás (szálkásítás)).  Lényeg, hogy jól érezd Magad, fejlődj és elégedett légy !?

Nem az számít, hogy hol kezded, hanem az, hogy hol fejezed be.

KITARTÁS! HIT! MOTIVÁCIÓ!

Mind Benned van! Én segítek előhozni és fenntartani!

a, Bootcamp

A fegyveres erők kiképzőtáboraira alapozva arra tervezték, hogy a legrövidebb idő alatt a lehető legjobb eredményt érjék el. Nem ígér kocka hasat könnyen, gyorsan! Hosszú és fárasztó edzések vezetnek a cél felé, melyben a kiképzésvezetők keményen megkövetelik a kitartást.

Intenzív, intervall edzés, mely kombinálja az állóképességi edzést és a sportág specifikus  edzést. Kemény fizikális kihívás, mely fejleszti a pszichés képességeidet, miközben élményt is biztosít. Csapatmunka és motiváció! Korosztálytól független! 😉

b, Getto Camp

Az általános bootcamp elemek, gyakorlatok mellett még nagyobb hangsúlyt kap a törzs izmainak erősítése színesítve a fegyencedzés alapgyakorlataival. Az ősi erő benned van és ki lehet hozni! Nem lehetetlen a zászló, az egy lábas guggolás, vagy akár az egy kezes kézenállásban való karhajlítás! 😉

Facebook