Személyi edző, funkcionális tréner

Mentális és Fizikai Akadálytréner
Telefonszám: +36207734109

email: kalandorkiralyno@gmail.com

www.kalandorkiralyno.hu

 

Sziasztok,Diana Meral Yamak vagyok blablablaa…
de téged nem ez érdekel, hogy milyen suliba jártam, meg az életem része a sport amióta élek. Te arra vagy kíváncsi, mit kaphatsz tőlem és hogyan. Igazi tapasztalati tanítást, amit a saját megéléseimen, elmejátékaimon, bukásaimon, küzdelmeimen, túléléseimen vagy épp feladásaimon keresztül éltem meg és léptem meg. Nem csak edzünk egy jót, és megmutatom neked, hogyan sikerülhet egy egy feladat, cél, akadály teljesítése, hogyan, milyen technikával oldd meg, hanem a fejedben levő akadályokon is átmegyünk. Nem csak oda állsz és csinál valamit a tested, hanem tudatosságra és önállóságra, önmagad erősítésére és megoldáscentrikusságra ösztönözlek. Sok esetben a vendégeknek nem testi korlátaik vannak, hanem mentális. A mit gondolnak rólunk mások, a nem vagyok elég jó, úgysem fog sikerülni, túl magas, bepánikolok, mert mi lesz ha leesek…stbstb fejben levő berögzülések azok, amikre más nézőpontból kell rátekinteni és kezelni. Nem elnyomni! Kezelni! A fókuszálás, önmagunk biztatása és testünk megismerése révén jutunk el oda, hogy mind a pályán mind az életben túljutunk majd minden akadályunkon!

Téged várlak szeretettel,
-ha alakformálás
-szálkásítás
-állóképességfejlesztés
-izomerő – erőnlét fejlesztés
-stability – mobility fejlesztés
-core erő – törzserő fejlesztés
-gerinctorna – stretching
-helyes testtartás – ülés – állás – fekvés
-változatos megterhelés
-Akadályedzésre felkészülés ( Spartan race, Ocr versenyek)
-Mentális fejlődés – áttörni a gátakat
-rengeteg nevetés a célod.

Szeretem változatosan használni az egész környezetet és termet. Kreatívan. Tehát a saját testsúlyos elemektől kezdve a futás,lépcsőzés,TRX, kis és nagy labda, egyensúlypárnák (személyes kedvenceim) kötél,gumiabroncs, girja, gépek, gumiszalagok stbstb végtelen mennyi eszközt használok. Nyilván a cél meghatározó.
Képzel ki célirányosan Akadályfutásra is vendégeket. Sokrétű gyakorlatokkal, játékos elemekkel,hiszen az hogy egy edzésen jól érezd magad ugyanolyan fontos,mint az edző személye és az edés maga!

A legújabb pedig ami nagyon megfogott és tanulom, a korrekciózás – pre és rehabilitálás.

Reszkessetek 🙂

Akadálytréning: az akadálytréning egy hatalmas játszótér felnőtteknek.

A 90 perces edzések főként saját testúlyos és változatos eszközöket,súlyokat,köteleket stb.felhasználó részből, és a Spartan,valamint más OCR (obstacle race) versenyen előforduló akadályok gyakorlati és mentális kigyakorlásából áll. Átvesszük az akadályaidat, legyőzöd és átléped a félelmeid, a megoldásokra helyezed a fókuszt, megtanulod uralni az elmédet és felismerni a játékait. Az edzéseken hangsúlyt fektetek a core ( törzs) erő és a stability-mobility fejlesztésére. Ami a fogáshoz,stabil izomzathoz és bokához kell. Fejlesztjük a kondícionális és koordinációs képességeinket.

 

Kiket várok?

Gyakorlatilag mindenkit aki szeretne újfajta kihívást, változatos eszközös edzéseket, szeretne felkészülni egy ilyen akadályfutásra. Lehetsz kedző és haladó is, a gyakorlatokna is vannak kezdő és haladó változatai 🙂

Nagyon szeretem a saját határaimat feszegetni,túllépni,és adrenalinvadászként ezeket a lehetőségeket mind tréning, mind utazások, mind kiképzések és vakmerő dolgok által be is vállalom. Célom, hogy jobban megismerje saját magát, a testét a lelkét és az elméjét az ember, összehangolja és tudatosan élje meg a jelen pillanatot. Egy egy ilyen akadályverseny mély önismereti út.

Erre az útra kalauzolom azokat akik velem akarnak edzeni.

Facebook