Személyi edző, funkcionális tréner

Mentális és Fizikai Akadálytréner
Telefonszám: +36207734109

email: kalandorkiralyno@gmail.com

www.kalandorkiralyno.hu

 

Akadálytréning: az akadálytréning egy hatalmas játszótér felnőtteknek.

A 90 perces edzések főként saját testúlyos és változatos eszközöket,súlyokat,köteleket stb.felhasználó részből, és a Spartan,valamint más OCR (obstacle race) versenyen előforduló akadályok gyakorlati és mentális kigyakorlásából áll. Átvesszük az akadályaidat, legyőzöd és átléped a félelmeid, a megoldásokra helyezed a fókuszt, megtanulod uralni az elmédet és felismerni a játékait. Az edzéseken hangsúlyt fektetek a core ( törzs) erő és a stability-mobility fejlesztésére. Ami a fogáshoz,stabil izomzathoz és bokához kell. Fejlesztjük a kondícionális és koordinációs képességeinket.

 

Kiket várok?

Gyakorlatilag mindenkit aki szeretne újfajta kihívást, változatos eszközös edzéseket, szeretne felkészülni egy ilyen akadályfutásra. Lehetsz kedző és haladó is, a gyakorlatokna is vannak kezdő és haladó változatai 🙂

Nagyon szeretem a saját határaimat feszegetni,túllépni,és adrenalinvadászként ezeket a lehetőségeket mind tréning, mind utazások, mind kiképzések és vakmerő dolgok által be is vállalom. Célom, hogy jobban megismerje saját magát, a testét a lelkét és az elméjét az ember, összehangolja és tudatosan élje meg a jelen pillanatot. Egy egy ilyen akadályverseny mély önismereti út.

Erre az útra kalauzolom azokat akik velem akarnak edzeni.

Facebook