A GymCity-ről

Válaszd Te is Budapest egyik legnagyobb és legszínvonalasabb edzőtermét! A GymCity gépparkja első osztályú. A legjobb eszközök állnak rendelkezésedre, melyekkel többféle módon támadhatod az adott izomcsoportot. Nálunk készülnek és edzenek olyan testépítő és fitness versenyzők, akik a legjobbat akarják kihozni magukból.

Fordulj bizalommal szakképzett edzőcsapatunk tagjaihoz és segítünk a céljaid elérésében, legyen az:

  • szülés előtti formádat szeretnéd viszont látni a tükörben
  • versenyre készülsz;
  • tömeget szeretnél magadra szedni;
  • formásodni szeretnél;
  • vagy csak az irodai stresszt szeretnéd levezetni
  • vagy ha egyszerűen csak eleged van abból, hogy sokat kell várni a gépekre;

Klasszikus súlyzós edzésben és speciális edzést igénylő mozgásban is segítségedre van a képzett személyi edzői csapat.Több rangos versenyt megnyert és a lehető legjobb szaktudással rendelkező edzők várják, hogy elérd céljaidat. Ha változatosságra vágysz, böngészd végig az aerobikterem órarendjét, és próbálj ki sorban mindent a Bootcamp-től a Trx-ig.

Az edzés után infraszaunában engedhetsz le, majd a büfében töltődhetsz fel: kérd a pultosok útmutatását, ha elvesznél a táplálékkiegészítők világában. De keresd fel a fitness shopot akkor is, ha csak egyszerűen megszomjazol, vagy egy új kondikesztyűre vagy egyedi shaker-re van szükséged.

A napi jegy helyett válaszd a bérletet! Nemcsak motivációt nyerhetsz így, de pénzt is, hiszen a különböző bérletek között megtalálod a számodra legkedvezőbbet. AYCM tagságot, Sportkártyát és SZÉP-kártyákat szintén elfogadunk.

A GymCity területen élvezd az ingyenes Wi-Fi-t, ha pedig merülne a telefonod, akkor nemcsak magadat, de a telefonodat is töltsd fel a pultnál található töltőállomáson.

Vár Téged is a GymCity, ahol mi mindent megadunk ahhoz, hogy sikereket érj el az edzésben!

Megközelíthetőség

A GymCity nagyon könnyen megközelíthető autóval, és még parkolóhelyet sem kell sokáig keresgélned. Az épület előtt kijelölt parkolóhelyek várnak, ha épp nincs üres, a parkolóházban is találsz Gym City-s parkolókat! Ha nem az autót választod, akkor az M3 metró Árpád hídi megállójától pár perc sétára találsz minket.

Nyitva tartás

A terem kora reggeltől késő estig vár téged, akár egyedül szeretnél edzeni, akár igénybe vennéd az ajánlott személyi edzők szolgáltatásait, vagy részt vennél egy csoportos órán.
Hétfő – Péntek:

Szombat – Vasárnap:

06:00-24:00

07:00-23:00

Facebook